En festblogg

Syrrans möhippa & skrota kungahuset


skrivet den 16 jun av Party, klockan:15:27

HA ha, håller nu för fullt på att planera syrrans möhippa, kommer bli helt sjukt kul. Vi är ett stort gäng tjejer som ska ut och röja på stan, en del av uppdraget kommer att gå ut på att syrran ska springa runt och fixa jobb på olika krogar under kvällen.

 

Men allra först så ska vi börja dagen med att kidnappa syrran och ta med henne ut på ballongflygning eller fallskärm.
Därefter blir det en god buffé innan det blir dags att dra vidare till en festlokal som vi hyrt för kvällen. Där blir det lite påklädning av div vampiga tillbehör innan vi sticker ut och gör stan osäker.

 

Annars går det starkt framåt, efter möhippan så blir det full fart med att fixa tält och möbler till deras bröllopsfest samt besluta sig för buffé eller catering.

 

Sen så ska alla tärnor ha färdigt sina klänningar i god tid före bröllopet.
På tal om brudtärnor förresten, nu måste jag ondgöra mig ytterligare lite om Victorias bröllop.

 

Läste att kungen bestämt att Victorias kompisar inte får vara hennes tärnor som det först var meningen pga de är gifta och nån jättegammal sed säger att tärnorna inte får vara det.
Alltså helt ärligt det här är bara för mycket och ytterligare en aspekt som får mig att tycka att vi borde skrota kungahuset helt och hållet. Stenåldersfasoner som inte liknar någonting.
http://www.expressen.se/Nyheter/brollopet/1.2027263/johan-t-lindwall-det-ar-kungen-som-satt-stopp

 

Och som om det inte är nog med det så kan man även läsa en radda från vår statsminister och om regeringens påkostade bröllopsfest som jag antar att VI skattebetalare står för. Skulle gärna vilja veta hur mycket skatt som gått till detta bröllop! http://www.expressen.se/Nyheter/brollopet/1.2027283/fredrik-reinfeldt-avslojar-allt-om-festen

 

Fattar inte att det inte är fler som reagerar på all cirkus och gamla superkonservativa bestämmelser. Men men man blir ju inte förvånad.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt