En festblogg

Varenda satans tidning svämmar över av Victorias & Daniels bröllop, är det inte vilken mat som ska serveras så är det om vilka gäster som antingen kommer eller inte kommer, vilken present eller vilka presenter de får från kreti och pleti, vilken lunch det blir eller inte blir och allt annat som har med festarrangemang att göra.

 

Spontant sådär så är det bara två frågor som intresserar mig, ska det inte bli någon möhippa och varför i hela fridens namn drar de lyckliga tu inte bara iväg till Las Vegas och genomför sitt bröllop istället!!!
Känns som att de skulle ha betydligt större glädje av ett bröllop i Las Vegas (för att inte tala om vilken möhippa & svensexa som ginge fixa där) än denna stela jättecirkus som nu är.

 

Hur kul kan det vara när ens bröllop är ett hårdbevakat ”nationsjippo” istället för att vara något man gör för kärlek??

 

Säger bara tack gode gud för att man inte är någon kunglighet, verkar inte vara så kul.

 

Titta bara denna artikel, http://www.expressen.se/Nyheter/brollopet/1.2020628/hemliga-gastlistan-till-victoria-och-daniels-privata-fest

 

Vad i hela fridens namn har den att göra i en nyhetstidning, vilka är egentligen intresserade av info som denna. Jag undrar verkligen på fullt allvar hur man ens orkar bry sig om någon annans bröllop och än mindre läsa spaltmeter om det.

 

Nu får jag väl landets alla rojalister efter mig men det får jag väl leva med då, själv tycker jag detta hör till en svunnen tid och har lite svårt att förstå hur en massa skattepengar kan ägnas åt detta…..


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt