En festblogg

Har ju som kanske framgått av tidigare inlägg varit minst sagt ganska så skeptisk till det kungliga bröllop som gick av stapeln igår.
MEN jag har skådat ljuset i änden av tunneln, till och med jag smälte som smör av gårdagens vackra bröllop!!!

 

Det jag framförallt blev glatt överraskad över var hur kärleksfulla Victoria och Daniel var mot varandra, det måste mer eller mindre sakna motstycke i kunglig historia. Att visa att det faktiskt handlar om just kärlek och inget annat.
Victoria verkligen strålade av lycka och såg helt fantastisk ut.
Daniel är lite för lik ”Boxer Robert” för min personliga smak men verkade också otroligt rörd och lycklig.

Och vilket bröllopsarrangemang sen då, snacka om festlokal (om man nu kan kalla det så på den nivån). Jag undrar hur man får tag i så mycket duktig personal som lyckas se till att maten verkligen serveras samtidigt överallt. Knappast catering ell buffé där inte *skratt*.

Men jag missade (eller om det inte var med) uppräkning på vad de fick för intressanta presenter av landets olika kommuner. Hur är det förresten med övriga kungligheter, ger dem varandra bröllops presenter på samma sätt som vi andra ”vanliga dödliga” eller har de andra traditioner. Och om de ger varandra presenter, i så fall vad? Misstänker att det inte precis handlar om något enkelt presentkort ell tråkig ljusstake från mormors mormors tid.

 

Men höjdpunkten över allt annat var ändå Madelene, Victoria i all ära. Hon är klassisk och stilren men ”Madde” hon är ju så ursnygg att det är löjligt.

Titta bara här

http://www.expressen.se/Nyheter/brollopet/1.2033324/madeleine-fick-publikens-jubel


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt