En festblogg

Bröllop, bröllop, bröllop :)


skrivet den 09 jun av Party, klockan:18:31

Finns inget jag älskar så mycket som bröllop och allt omkring, visserligen ska detta föreställa vara en ”partyblogg” men bröllop är ju också en typ av fest så det får gå ;)

Lillsyrran ska gifta sig senare i år och nu är det fullt ös med alla förberedelser.
Jag har ansvaret för att fixa en härlig bröllopsfest åt dem, först så ska jag hitta en festlokal som vi kan hyra. Har aldrig insett hur otroligt mycket jobb och planering som ligger bakom ett lyckat bröllop med återföljande bröllopsfest.

Detta är ändå inget jättebröllop utan ett vanligt, med det ska fixas med mat, festlokal, möhippa etc.
Har inte ens kommit så långt att vi bestämt oss för ifall det ska vara catering eller buffé

Men ett mysigt, vackert bröllop ska det iaf bli.

Ibland kan jag känna att det blivit för mycket kommers av det hela, känns som att man nästan glömmer bort poängen med giftermål. Bakgrunden är ju att det är två personer som älskar varandra som gör det för att visa det, kan inte riktigt förstå hur man kan göra en sådan cirkus av det hela.

Som prinsessans stundande bröllop, man är ju urtrött på hela cirkusen innan det än vart. Hur kul kan det vara för dem, känns som att det kanske tom vart bättre att bara sticka iväg och gifta sig utan allt ståhej. Och alla presenter som folk ska ge för skattepengar dessutom, vet inte riktigt om jag tycker att det är ok att skatt går till en sån sak.

Tidningarna svämmar över av deras bröllop, alltså helt ärligt hur stort nyhetsvärde har tex denna artikel http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2017904/prinsen-missar-victorias-brollop

Men, men så är det väl om man är född med silversked i mun antar jag, strunt samma. Vi ska iaf fixa ett bra bröllop åt min syrra J


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt